Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΗΞΕ ΤΟ 1ο ΝΕΑΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΥΣΙΚΗΣ-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!

Γράφει η ΜΙΜΙΚΑ ΚΑΨΩΧΑ 

 Με απόλυτη επιτυχία στέφτηκε το πρώτο νεανικό μουσικό φεστιβάλ Μεσολογγίου που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Συλλόγου πολυτέκνων Ι.Π. Μεσολογγίου και περιχώρων αλλά και  ...
του μουσικού ομίλου «Ιωσήφ Ρωγών».

Παρόλα τα μικρά τεχνικά προβλήματα που έκαναν την εμφάνιση τους κατά την διάρκεια της βραδιάς ο κόσμος έδειχνε να διασκεδάζει. Το θεατράκι του λιμανιού γέμισε αφού στην εκδήλωση βρέθηκε ένας σεβαστός αριθμός ατόμων τα οποία και «ανακυκλώνονταν» όλο το βράδυ. 

Η παρουσία των συγκροτημάτων αποδείχθηκε εξαιρετική και απέσπασε πολλά χειροκροτήματα από το φιλοθεάμον κοινό. Με πρώτη την παιδική ορχήστρα ποικίλης μουσικής «Ιωσήφ Ρωγών» και στην συνέχεια να την ακολουθούν η ρόκ μπάντα Κρυστάλλινα όνειρα, οι «έντεχνοι» Μηδέν Αγάν, η φιλαρμονική ορχήστρα «Ιωσήφ Ρωγών» και τέλος το τμήμα των παραδοσιακών χωρών του καλλιτεχνικού εργαστηρίου το ενδιαφέρον δεν χάθηκε ούτε λεπτό μιας και το κάθε συγκρότημα έδωσε το δικό του, διαφορετικό στίγμα στην εκδήλωση.


 Το φεστιβάλ μεταξύ άλλων παρακολούθησαν και η αντιδήμαρχος Μαρία Φούντα, ο πάτερ Αντρέας Καππές (ως εκπρόσωποι του συλλόγου πολυτέκνων) ο Πάτερ Γεώργιος Χαντζάρας (ως εκπρόσωπος της ιεράς μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας) αλλά και εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού εργαστηρίου. 

Η κυρία Φούντα παίρνοντας τον λόγο έδειξε τον ενθουσιασμό της για την βραδιά και ιδιαίτερα για την παρουσίαση της φιλαρμονικής ορχήστρας «Ιωσήφ Ρωγών» και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο για μια ακόμη πιθανή συνεργασία του συλλόγου πολυτέκνων με τον όμιλο «Ιωσήφ Ρωγών». 

Ο πάτερ Αντρέας Καππές αλλά και ο πάτερ Γεώργιος Χαντζάρας που πήραν και αυτοί με την σειρά τους το λόγο ευχαρίστησαν τους συντελεστές που βοήθησαν για την ολοκλήρωση του φεστιβάλ, αλλά μίλησαν και για το πόσο ευχάριστες είναι τέτοιου είδους εκδηλώσεις για την πόλη μας και ιδιαίτερα για τους νέους.

 Τέλος μίλησε και η πρόεδρος του μουσικού ομίλου «Ιωσήφ Ρωγών» κυρία Ελένη Σκύρλα που θέλησε να ευχαριστήσει όσους παρευρέθησαν και στήριξαν την προσπάθεια για την δημιουργία ενός πρώτου νεανικού μουσικού φεστιβάλ στο Μεσολόγγι. 

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης που διήρκησε 3,5 περίπου ώρες έγιναν κληρώσεις, με λαχνούς που είχαν μοιραστεί νωρίτερα, προσφέροντας πλούσια δώρα στο κοινό. Στους συμμετέχοντες μάλιστα απονεμήθηκαν τιμητικά διπλώματα για την παρουσία τους και την προσφορά τους.

 Η ελπίδα όλων μετά το πέρας της μουσικής βραδιάς είναι όχι μόνο να επαναληφθεί και του χρόνου αλλά να καθιερωθεί με το πέρας των χρόνων και ως μακροχρόνιος θεσμός για την πόλη μας αφού τέτοιες προσπάθειες είναι άξιες επαίνου και θαυμασμού. Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν σε όλους όσους συμμετείχαν, προσπάθησαν και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό το βράδυ της Κυριακής στο θεατράκι του λιμανιού.

Νεανική Ορχήστρα Ποικίλης Μουσικής  Μ.Ο.Μ.
"ΙΩΣΗΦ ΡΩΓΩΝ"
Κρυστάλλινα Όνειρα
Μηδέν Άγαν
Φιλαρμονική Ορχήστρα Μ.Ο.Μ. "ΙΩΣΗΦ ΡΩΓΩΝ"
Χορευτικό Τμήμα του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Ι.Π. Μεσολογγίου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More